Over ons

Nationale Kadobon

De Nationale Kadobon is sinds 1988 een begrip in Nederland: het is dé Kadobon waar alles mee kan. In 2010 is De Nationale Kadobon overgenomen door DIDIX Gifting & Promotions.


DIDIX Gifting & Promotions

DIDIX Gifting & Promotions is marktleider in het ontwikkelen van giftcards en promotionele producten. Wij hebben merken in Nederland, the United Kingdom, Duitsland en België. We zijn eigenaar van meer dan tien van de best verkopende giftcard producten in categorieën zoals restaurant, bioscoop, sauna, beauty en hotels.


Een aantal van onze producten en merken zijn Restaurant Choice in de UK, RestaurantCadeau, BioscoopCadeau, de Nederlandse Sauna Cadeaubon, Beauty & Parfum cadeau, De Nationale Kadobon en Momento in Nederland. Onze producten en merken worden jaarlijks door miljoenen gebruikers geconsumeerd en verkocht bij duizenden verkooppunten van alle toonaangevende retailers, zoals Albert Heijn, HEMA, Primera, Bruna, Jumbo en veel meer.


Sinds 2015 is DIDIX onderdeel van Blackhawk Network.


Nationale Kadobon

De Nationale Kadobon is de kadobon waar u ALLES mee kunt.


In de online kadowinkel, waar u de kadobon kunt verzilveren, zijn een heleboel winkeliers samengebracht, variërend van belevenissen tot parfum- en boekenwinkels. De Nationale Kadobon is via deze website online te verkrijgen en te besteden!